Η δύναμη της Λεωφόρου και τα γκολ στην Ολλανδία

Gazzetta team
Η δύναμη της Λεωφόρου και τα γκολ στην Ολλανδία

bet365

Πάση - θυσία ψάχνει τη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην πιο έτοιμη ΑΪΚ, «παιχνίδι» με τα γκολ στην Ολλανδία, στο ματς της Άλκμααρ με τον ΠΑΣ, κάτι καλό ψάχνει η ΑΕΚ στην επιστροφή της στην Ευρώπη.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός αφήνει τα... φαντάσματα του παρελθόντος οριστικά πίσω του και στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης. Με την παράδοση να τον θέλει αήττητο απέναντι σε αντιπάλους εκ Σουηδίας, η νίκη του εντοπίζεται στο 1,50, έναντι του 6,00 όπου υπάρχει η απόδοση του θετικού αποτελέσματος για τους φιλοξενούμενους. Κάτι που προκαλεί εντύπωση είναι η αδυναμία που έχει παρουσιάσει η ΑΪΚ να σκοράρει στις δύο – μέχρι στιγμής – επισκέψεις της στην Ελλάδα, με τις αποδόσεις στο Over 2,5 για το αποψινό παιχνίδι στο 1,61 και αντίστοιχα το Under 2,5 γκολ στο 2,10. Η ομάδα του Ρίκαρντ Νέρλινγκ έχει φτάσει στην Αθήνα έχοντας σημειώσει ένα εξαιρετικό σερί 15 αγώνων δίχως ήττα, έχει νίκες και στα τέσσερα προηγούμενα ματς των προκριματικών για φέτος, με το Draw no bet να φτάνει στο 4,60 για τη νίκη της ΑΪΚ, ενώ σε διπλή ευκαιρία, οι Σουηδοί βρίσκονται στο 2,370. Ο Παναθηναϊκός στα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας, έστω κι αν το ένα εξ αυτών με τον Άρη Λεμεσού ήταν προπονητικού χαρακτήρα, έφτασε σε 6 και 4 γκολ αντίστοιχα, με το Χάντικαπ -1 στο 2,60 για τους «πράσινους» και το -2 στο 5,50!

Στη Γαλλία, η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 4,5 χρόνια και αντιμετωπίζει εκτός έδρας (στην πρώτη της ευρωπαϊκή εξόρμηση μετά από 4 χρόνια 7 μήνες και 14 μέρες) τη Σεντ Ετιέν. Αήττητη στη φετινή προετοιμασία της η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, το come- back με νίκη δίνεται στο 5,50 απέναντι στους Γάλλους! Τρεις ήττες στα τέσσερα φιλικά ματς που έδωσε έχει η αντίπαλο της «Ένωσης», αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόλις μια φορά. Το θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους στο 1,61, ενώ στο 2,10 η απόδοση της επίτευξης γκολ κι από τις δύο ομάδες, όπως επίσης και για το Over 2,5. Η ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών δίχως τέρματα εντοπίζεται στο 2,10, αν και η Σεντ – Ετιέν πέρυσι σκόραρε σε όλα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Σε περίπτωση που τα περισσότερα γκολ σημειωθούν στο 1ο ημίχρονο πληρώνει στο 3,10, με την απόδοση για την επανάληψη στο 2,15. Στην τιμή του 1,66 η απόδοση για να σκοράρει μονάχα μια εκ των δύο ομάδων, στο 1,85 είτε προκύψει ζυγός αριθμός τερμάτων είτε μονός.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού απέκλεισε την Οντ Γκρένλαντ κοντράρεται απόψε στον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με την Άλκμααρ, κάνοντας το ... πρώτο βήμα της συνέχισης της πορείας του, στην Ολλανδία. Η αντίπαλος της ομάδας του Γιάννη Πετράκη έχει χαρακτηριστεί – δικαίως – το απόλυτο φαβορί με τα τρομερά αποτελέσματα και την εικόνα που έχει παρουσιάσει στην προετοιμασία. Όλα τα παιχνίδια στο Over, όπως κι επίσης αυτά του ΠΑΣ! Στο 1,61 το Over 2,5, στο 2,55 πάνω από 3,5 γκολ στο παιχνίδι. Το 1,18 για τη νίκη της Άλκμααρ φανερώνει τη δυναμική της ολλανδικής ομάδας, με το διπλό του ΠΑΣ στο 13,00. Αν, βρει στόχο μονάχα μια ομάδα, η τιμή της απόδοσης βρίσκεται στο 1,50, με το Χάντικαπ -2 για τους γηπεδούχους στο 2,66. Δεδομένου πως όλα τα φιλικά και του συλλόγου από τα Γιάννενα, ένας συνδυασμός G/G και Over 3,5 φτάνει την απόδοση στο 3,80.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα