«Κωδικός Τούμπα»: Όλοι επί ποδός…

«Κωδικός Τούμπα»: Όλοι επί ποδός…

«Κωδικός Τούμπα»: Όλοι επί ποδός…

bet365

Τα «μαγικά χαρτάκια», οι εντολές του Ιβάν Σαββίδη, η φιλοξενία των Ολλανδών, τα διαρκείας κι άλλα πολλά βασανίζουν το μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Άγιαξ.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν έμπειρα στελέχη, που γνωρίζουν πολύ καλά το πως πρέπει να διαχειριστούν μια κατάσταση η οποία, λόγω του θετικού αποτελέσματος, ανεβάζει το ενδιαφέρον του κόσμου στα ύψη και μεγεθύνει τις απαιτήσεις της ρεβάνς, το βράδυ (21:30) της ερχόμενης Τετάρτης (3/8).

Με το που επέστρεψε η αποστολή του «Δικεφάλου» άπαντες έπιασαν δουλειά, καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα. Γι’ αυτό το λόγο έγινε, ήδη, μια πρώτη μίνι σύσκεψη, που αφορούσε οργανωτικά θέματα (εισιτήρια, ασφάλεια κλπ), ενώ σήμερα και αύριο θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό στα γραφεία της Τούμπας υπό την επίβλεψη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση.

Αρχικά, ξεκαθάρισε πότε θα κυκλοφορήσουν (την ερχόμενη Δευτέρα) τα εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ, τι ακριβώς θα ισχύει για τα διαρκείας (που φέτος έχουν δικαίωμα εισόδου σε όλους τους αγώνες ανεξαίρετου διοργάνωσης), ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και το υποχρεωτικό «κλείσιμο» της θύρας 8, χωρητικότητας 3.300 θέσεων, όπου θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του Άγιαξ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έμεινε εντυπωσιασμένος από όλα όσα βίωσε, αυτός και οι συνοδοί του, στην «Αμστερνταμ Αρίνα», η φιλοξενία των Ολλανδών ήταν άριστη προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ζήτησε από τα στελέχη της ομάδας να κάνουν τα πάντα προκειμένου η διοίκηση του Άγιαξ να τύχει ανάλογης φιλοξενίας και στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Ασφαλώς και στο τραπέζι υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας και της προστασίας της Τούμπας. Επισήμως, οι Ολλανδοί έχουν πάρει 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους, με τον ακριβή αριθμό των φίλων του Άγιαξ, που θα ταξιδέψει (με τα μισά χρήματα σε σχέση με τους φίλους του ΠΑΟΚ…) να ξεκαθαρίζει την παραμονή της δεύτερης αναμέτρησης.

Το ματς μπορεί να είναι στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις από την ΟΥΕΦΑ, που πριν μια εβδομάδα βρέθηκε στην Τούμπα και ενημέρωσε σχετικά τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα