Έταξε «παικταρά» ο Σαββίδης!
Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κια η προοπτική πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιοονς Λιγκ, δεν έχει... φτιάξει μόνο τους οπαδούς του «Δικεφάλου του βορρά», αλλά και τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.
Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, μάλιστα, έδωσε και μία υπόσχεση, σε συνομιλία που είχε με οπαδούς που έδωσαν το π-αρών στο Άμστερνταμ.
«Θα φέρω παικταρά» φέρεται να έταξε στους φιλάθλους ο Σαββίδης, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport» ετοιμάζεται να δώσει τα... ρέστα του για επιθετικό που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα και θα βάλει «φωτιά» στην Τούμπα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
