Μπασάρ: «Πλεονέκτημα η έδρα»

Μπασάρ: «Πλεονέκτημα η έδρα»

Δημήτρης Τομαράς
Μπασάρ: «Πλεονέκτημα η έδρα»

bet365

Ο προπονητής της Χάποελ μίλησε για την τακτική του αλλά και την ρεβάνς στην καυτή έδρα της Μπερ Σεβά.

Ποιό ήταν το κλειδί για το 0-0;
«Πιστέψαμε στον εαυτό μας. Παίξαμε έξυπνα. Ήμασταν συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι. Έχουμε μία αίσθηση πως μπορούσαμε κάτι καλύτερο και ελπίδες για την συνέχεια»

Για το γεγονός ότι δεν έκανε φάση ο Ολυμπιακός
«Πρώτον έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Ότι δεν σκόραρε δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή. Είναι πολύ καλή και πιο καλή από εμάς. Το ότι δεν έβαλαν γκολ στο 1ο πρώτο ματς σημαίνει πως θα πρέπει να προσπαθήσουν πιο πολύ στον επαναληπτικό.Θεωρώ πως είχαμε πολύ καλή προετοιμασία. Αυτό μας βγήκε στο γήπεδο. Έτσι πήραμε το 0-0, που είναι πολύ θετικό για εμάς»

Ενα σχόλιο για τον Σοάρες;
«Προς το παρόν ο Σοάρες είναι ακόμα παίκτης μας. Δεν υπάρχει κάτι. Για τον Μπουζάγκλο δεν θέλω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερα»

Θα σας δώσει πλεονέκτημα η έδρας σας;
«Φυσικά θα μας δώσει πλεονέκτημα η έδρα μας. Παίζουμε με μία ομάδα πολύ ποιοτική και πιο ποιοτική από εμάς. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει φυσικά και με την στήριξη του κόσμου μας»

Για την προσέγγισή του για το 2ο ματς και τον Ολυμπιακό.

«Είδαμε το επίπεδο του Ολυμπιακού. Πιστεύω ακόμα πως είναι το φαβορί και μπορεί να περάσει. Εμείς από την άλλη έχουμε πίστη στην ομάδα μας και με την τακτική μας να περάσουμε»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα