Ο Ολυμπιακός σε... ακτίνες

Ο Ολυμπιακός σε... ακτίνες

Ο Ολυμπιακός σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, η Χάποελ επιστρέφει στο Ισραήλ με το πολύτιμο 0-0 κι η πρόκριση θα κριθεί πλέον στο «Turner Stadium». Το gazzetta.gr παρουσιάζει την ατομική κριτική των «ερυθρολεύκων».

Η Χάποελ Μπερ Σεβά κατέβηκε στο «Καραϊσκάκη» με σκοπό να παίξει ξύλο. Η τακτική της έπιασε, ο Ολυμπιακός δεν είχε έμπνευση, δεν έδειξε έτοιμος, κάποιες προσπάθειές των Φορτούνη, Ντουρμάζ, Σεμπά και Μιλιβόγεβιτς δεν βρήκαν στόχο και έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας πηγαίνουν την άλλη εβδομάδα στο Ισραήλ για την πρόκριση.

Πάμε να δούμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά...

Καπίνο: Στο πρώτο ημίχρονο κλήθηκε πολύ νωρίς να αποσοβήσει τον κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί από ένα λάθος του Φιγκέιρας. Έβγαλε εις πέρας αυτή την αποστολή και στη συνέχεια του 45λεπτου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος, είπε στις καθυστερήσεις «όχι» σε ένα δύσκολο σουτ του Νουακάμε. Πολύ σημαντική η απόκρουσή του.

Φιγκέιρας: Τραγικό λάθος με το ξεκίνημα του ματς αλλά ευτυχώς δεν στοίχισε. Από εκεί και πέρα... πίσω δεν είχε θέματα, αν και ασταθής, αλλά δεν βοήθησε και επιθετικά.

Ντε Λα Μπέγια: Αμυντικά καλός, ενώ και επιθετικά - κυρίως στο πρώτο μέρος - είχε κάποιες σέντρες προς την αντίπαλη περιοχή. Γενικά όμως κινήθηκε στη μετριότητα.

Μποτία: Σταθερός και όπου χρειάστηκε ήταν εκεί για να μην δημιουργηθεί κάποια δύσκολη στιγμή για τον Καπίνο.

Σιόβας: Ενα χτύπημα τον έθεσε εκτός αγώνα στο 39'. Όσο έπαιξε ήταν σταθερός στις ελάχιστες επισκέψεις των Ισραηλινών.

Μιλιβόγεβιτς: Ξεκίνησε με... τσαφ αλλά δεν προκλήθηκε κάποιος κίνδυνος από αυτόν τον κακό του υπολογισμό. Ίσως να του έλειψε η συγκέντρωση σε κάποιες φάσεις. Γενικά ανασταλτικά δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση και μαζί με τον Μανιάτη έκλειναν καλά τους χώρους έξω από την περιοχή.

Μανιάτης: Προσπάθησε να καλύψει χώρους και να κλείσει διαδρόμους, όντας πολύ καλός αμυντικά. Από εκεί και πέρα δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι και έτσι στο 64' ο Μπουχαλάκης πήρε την θέση του.

Φορτούνης: Είχε δύο σουτ και μία κεφαλιά στο πρώτο μέρος, όντας ένας από τους βασικούς λόγους ανησυχίας της αντίπαλης άμυνας. Στο 71' ήταν αυτός που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε και ένα δυνατό σουτ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας του αρνήθηκε.

Σεμπά: Δημιουργικά δεν έδωσε κάτι στην ομάδα του. Είχε τις ευκαιρίες του να απειλήσει αλλά τα σουτ του δεν είχαν στόχο και δεν ανησύχησαν τον Γκόρες.

Ντουρμάζ: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Αρκετά παθιασμένος, έμπαινε στις φάσεις και από δεξιά δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο Βίκτορ τον αντικατέστησε στο 58' με τον Τσόρι όμως θέλοντας περισσότερη δημιουργία στο παιχνίδι του.

Ιντέγε: Στο πρώτο μέρος δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, έτρεχε και πίεζε αρκετά την αντίπαλη άμυνα. Στο 55' γύρισε τρομερά το κορμί του και κέρδισε την κίτρινη του Βίτορ πέρα από το φάουλ σε εξαιρετικό σημείο.

Ντα Κόστα: Κι αυτός πίσω δεν είχε προβλήματα όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Σιόβα. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι που δεν το έκανε.

Ντομίνγκες: Η πρώτη μη αναγκαστική αλλαγή του Βίκτορ. Η είσοδό του στο ματς ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδα αλλά οι Ισραηλινοί ήταν πολύ σκληροί και για το «μάγο» του Λιμανιού.

Μπουχαλάκης: Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στο κέντρο. Αυτό δηλαδή που περίμενε κι ο Βίκτορ με την είσοδό του. Σίγουρα θα μπορούσε με την ποιότητά του να τραβήξει περισσότερο. Βέβαια, του λείπουν και επίσημα ματς από πέρυσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα