Πετράκης: «Το πιστεύουμε»

Gazzetta team
Πετράκης: «Το πιστεύουμε»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε αισιόδοξος για το παιχνίδι με την Αλκμάαρ. «Εξτρα ενέργεια οι φίλαθλοι μας» είπε ο Λίλα.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη μία εβδομάδα πριν. Οταν ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε επί της Οντ Γκρένλαντ. Βεβαίως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Πλέον τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον ΠΑΣ. Κόντρα στην Αλκμααρ ο ΠΑΣ είναι το μεγάλο αουτσάιντερ αλλά ο Γιάννης Πετράκης έδειξε πίστη για το παιχνίδι.

«Η Αλκμάαρ παίζει καλό και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα παίξουμε την δική μας ταυτότητα και θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ για να προσθέσει λέγοντας ότι

«Απολαμβάνουμε αυτήν την περιπέτεια και το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ είναι φανταστικό».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Λίλα ο οποίος στάθηκε στους φιλάθλους της ομάδας. «Είμαστε έτοιμοι να μπούμε με πάθος στο γήπεδο. Δεν έχουμε ένα πραγματικά μεγάλο αστέρι στην ομάδα αλλά λειτουργούμε σαν οικογένεια και αυτό είναι η δύναμή μας. Θα υπάρξουν αρκετοί οπαδοί μας και θα είναι μια σήμαντική υποστήριξη για εμάς. Θα μας δίνουν έξτρα ενέργεια», τόνισε ο μέσος του ΠΑΣ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα