Έφτασε και υπογράφει ο Διούδης!

Έφτασε και υπογράφει ο Διούδης!

Gazzetta team
Έφτασε και υπογράφει ο Διούδης!

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Άρη. «Επιστρέφω σπίτι μου», δήλωσε!

Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, o Σωκράτης Διούδης συμφώνησε με τον Άρη για να επιστρέψει στην ομάδα που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, σε μια εντυπωσιακή κίνηση για τους «»κίτρινους».

Ο 23χρονος τερματοφύλακας πάτησε Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη.

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, η αλήθεια είναι ότι το κυνηγήσαμε πολύ τις τελευταίες μέρες και εγώ και η ομάδα. Το πιο σημαντικό βήμα έχει γίνει, οι ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους. Το μόνο που απομένει είναι κάποιες συζητήσεις που θα έχω με τη διοίκηση και πιστεύω σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις», είπε αρχικά για να προσθέσει: «Και για μένα και για την ομάδα θα είναι διαφορετικά. Άλλη μια δύσκολη χρονιά που ευχόμαστε να είναι η τελευταία. Έρχομαι με μεγάλη δίψα για να καθιερωθώ και να διακριθώ. Εύχομαι να ξεμπλέξουμε από τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων και να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει να είναι.»

Όσον αφορά τον ενθουσιασμό του κόσμου, υποστήριξε: «Με χαροποιεί πολύ το γεγονός αυτό και εγώ είμαι εξίσου χαρούμενος. μην ξεχνάμε ότι ήμουν για 13 χρόνια στην ομάδα, έχω μεγαλώσει ουσιαστικά εδώ. Είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, πιστεύω και φαίνεται κιόλας ότι οι πράξεις μιλάνε περισσότερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο και να καταφέρουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα