Σαραϊδάρης ο εκλεκτός των «12» για αρχιδιαιτητής

Gazzetta team
Σαραϊδάρης ο εκλεκτός των «12» για αρχιδιαιτητής

bet365

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαραϊδάρη κατέληξαν οι «12», μετά την συνεδρίαση στα γραφεία του Πανόπουλου και τη Δευτέρα θα τον προτείνουν για αρχιδιαιτητή στη Super League.

Το gazzetta.gr έγραψε για την τελική τετράδα που κατέληξε το γκρουπ των «12» ομάδων, το οποίο συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Βιαμάρ. Ο Χρήστος Πανόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση δεν αποκάλυψε το όνομα, ωστόσο τελικά η πληροφορία διέρρευσε. Ο εκλεκτός είναι ο Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Το όνομά του αναμένεται να προταθεί στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ τη Δευτέρα, ωστόσο στο γκρουπ των «12» έχουν παρουσιαστεί... τριγμοί, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΑΕΛ, αλλά και αυτές του Αλέξη Κούγια στο gazzetta.gr. Οπότε έχει ενδιαφέρον να φανεί το πως θα εξελιχθεί η επιλογή τους για αρχιδιαιτητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα