«Είμαστε πανέτοιμοι, με πολλή θέληση»!

«Είμαστε πανέτοιμοι, με πολλή θέληση»!

Gazzetta team
«Είμαστε πανέτοιμοι, με πολλή θέληση»!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για τη... λαχτάρα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας και το ματς με την Σεντ Ετιέν...

Αποτελεί ένα από τα βασικά ατού για την ΑΕΚ. Ποιός; Μα φυσικά ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο μετρ των προκρίσεων έχοντας ουσιαστικά 9 στις 10 σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το ματς με την Σεντ Ετιέν και αφού σχολίασε εκ νέου την κλήρωση αναφέρθηκε (έπειτα από σχετικό ερώτημα) στη σημασία των φιλικών:

«Για μας δεν ήταν καλή η κλήρωση όπως και για την Σεντ Ετιέν. Δεν αλλάζει όμως. Αυτό που μας μένει είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα για τα φιλικά και την αυτοπεποίθηση που μπορεί να μας έδωσαν αυτά είναι για τους προπονητές για να βλέπουν την ομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές σ' αυτά τα παιχνίδια. Δεν μας παρασύρουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω η ομάδα μου να παρουσιαστεί έτοιμη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην ερώτηση αν προβληματίζεται από την απειρία των ποδοσφαιριστών του σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις ο Κετσπάγια ήταν απόλυτος:

«Δεν μας προβληματίζει. Έχουμε παίκτες που δεν είναι νέα παιδιά. Καμιά ομάδα δεν είναι σε κατάσταση που θα θέλαμε. Έτσι είναι η διοργάνωση. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Πολλές φορές έχω πει για να βγεις στην Ευρώπη από το γαλλικό πρωτάθλημα πρέπει να έχεις πολύ καλή ομάδα. Αυτή είναι η Σεντ Ετιέν. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου δεν χρειάζονται έμπνευση. Το περίμεναν πολύ καιρό. Σχεδόν 4 χρόνια. Δεν είναι λίγος ο χρόνος. Από την πρώτη μέρα σκέφτονται αυτό το παιχνίδι. Δεν περίμεναν ότι θα είχαμε αυτή την κλήρωση. Είμαστε πανέτοιμοι. Σε τέτοια παιχνίδι δεν παίζει ρόλο η εμπειρία, αλλά η θέληση και η προσπάθεια»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα