Πανόπουλος: «Αποφασίσαμε ομόφωνα...»

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, αφού ευχάριστησε τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη μίλησε για τον εκλεκτό αλλά και για ποιους λόγους δεν γίνεται γνωστό το όνομά του.

Πανόπουλος: «Αποφασίσαμε ομόφωνα...»
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση διαιτησία αλλά και από το νέο meeting των 12 ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδώριδη και πρόσθεσε πως συμφώνησαν ομόφωνα για τον εκλεκτό αλλά το όνομά του θα γίνει γνωστό την Δευτέρα στη συνεδρίαση τςη Λίγκας.

«Είχαμε μια συνάντηση, οι μικρομεσαίες ΠΑΕ, με βασικό θέμα αυτό της διαιτησίας. Θα ήθελα εκ μέρους των δώδεκα ομάδων αυτών και γιατί όχι εκ μέρους και των μεγάλων να ευχαριστήσω τον γ.γ. της UEFA, κ. Θεοδωρίδη, και την ΕΠΟ που επιλέξανε να εφαρμόσουμε στη διαιτησία το ισπανικό μοντέλο. Θεωρώ πως διαχρονικά θα είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο που η UEFA σε συνεργασία με την ΕΠΟ έγινε αυτή η εξαίρεση στην Ευρώπη, ώστε η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη που γίνεται αυτό να είναι η Ελλάδα, αναγνωρίζοντας πως πρέπει να αλλάξει το περιβάλλον στη διαιτησία», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης. 

«Εμείς τη Δευτέρα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας είμαστε υποχρεωμένοι να επιλέξουμε τον αρχιδιαιτητή για λογαριασμό της λίγκας. Στο ισπανικό μοντέλο είναι ένας αρχιδιαιτητής που επιλέγει η ομοσπονδία, ένας που επιλέγει η Super League και οι δύο επιλέγουν έναν αρχιδιαιτητή-επιδιαιτητή που θα λύνει τις όποιες διαφορές υπάρχουν. Εμείς οι μικρομεσαίοι που βρισκόμαστε για να συναποφασίζουμε για την πρόταση για τη διαιτησία και την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων κάναμε μια συζήτηση για να καταλήξουμε σε ένα όνομα. Έχουμε αποφασίσει ομόφωνα, μέσα σε εισαγωγικά, γιατί η Λάρισα αποχώρησε για δικούς της λόγους και η Βέροια με τον Ηρακλή δεν εκπροσωπήθηκαν, ενώ ο Λεβαδειακός ήταν παρών αλλά επειδή δεν υπήρχε επικοινωνία με το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα ξέρουμε τι θα επιλέξει αργότερα. Δεν μπορώ να σας πω το όνομα, αλλά θα γίνει η σχετική πρόταση στο ΔΣ της Super League. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό τους. Ο πρώτος που το γνωρίζει θα πρέπει να είναι η Super League. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι άλλο και να αλλάξει. Αυτή είναι η δική μας πρόταση πάντως».

Best of internet