Αστεράτα ραντεβού!

Gazzetta team
Αστεράτα ραντεβού!

bet365

To ευρωπαϊκό ταξίδι αρχίζει από τον Πειραιά και ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα στ' αστέρια! Μεγάλο ραντεβού στην Πόλη και... μάχη Πορτογάλων!

Ποιες ομάδες θα δουν πιο καθαρά τ΄ αστέρια; Πέφτει η αυλαία απόψε των πρώτων αγώνων του 3ου προκριματικού γύρου με μεγάλες αναμετρήσεις! Ολυμπιακός - Χάποελ και οι Πειραιώτες αναζητούν την 8η τους νίκη στα δέκα τελευταία εντός έδρας ματς για το Champions League. Εντός έδρας οι Πειραιώτες έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα σε ομάδες από το Ισραήλ, αλλά έχουν και δυσάρεστες αναμνήσεις... εκτός με Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ! Ο άσος είναι στο 1.27, η ισοπαλία στο 5.25 και το διπλό στο 10.50! Τα πέντε από τα εννέα πιο πρόσφατα των Ερυθρόλευκων συνοδεύθηκαν από Ν.G. σημείο που βρίσκουμε στο 1.60! Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 17 από τα 20 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα 10 από αυτά πέτυχε τουλάχιστον 2 γκολ! Αλλωστε, στα τελευταία 14 από τα 20 ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Καραϊσκάκης οι Πειραιώτες σκόραραν τουλάχιστον μια φορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 1.83 το άσος ημίχρονο/τελικό! Η Χάποελ επέστρεψε στην κορυφή έπειτα από 40 χρόνια, αλλά η ευρωπαϊκή της εμπειρία είναι... μικρή, έχοντας 2 ήττες και μια ισοπαλία στις τρεις τελευταίες εξόδους!

Φενέρμπαχτσε – Μονακό και Περέιρα vs Ζαρντίμ! Στο πρώτο τους ραντεβού, δεν υπήρξε νικητής (1-1), ενώ ο Περέιρα μετρά δυο νίκες ως κόουτς της Πόρτο απέναντι στη Μπράγκα του Ζαρντίμ! Στο 2.35 ο άσος των Τούρκων, στο 3.00 η ισοπαλία και στο 3.15 το διπλό! Ούτε γκολ δεν έχουν πετύχει οι Τούρκοι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους για τη διοργάνωση και το Ν.G. τιμάται στο 1.70. Ούτε νίκη δεν πέτυχε η Φενέρ κόντρα σε Αρσεναλ, Σαχτάρ, στις δυο τελευταίες απόπειρες πρόκρισης μέσω προκριματικών! Αντίθετα, η Μονακό έχει τρεις νίκες στις πέντε τελευταίες εξόδους της στη διοργάνωση, ωστόσο ακόμα πιο... τρελό είναι το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ ανα παιχνίδι στα δέκα τελευταία εκτός έδρας ματς για το Champions League, με το Under 1.5 να βρίσκεται στο 2.45!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα