Επέστρεψε με… μεταγραφή! (pic)

Επέστρεψε με… μεταγραφή! (pic)

Επέστρεψε με… μεταγραφή! (pic)

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης και στο ταξίδι από το Άμστερνταμ, συνεπιβάτης ήταν και ο Αντώνης Σταθόπουλος.

Ο Ελληνας σέντερ φορ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Στα 15 του ο Σταθόπουλος βρέθηκε από την Εράνη Φιλιατρών στη Τβέντε, ο «Δικέφαλος» από τότε κοιτούσε την περίπτωσή του και είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του, αλλά τα λεφτά των Ολλανδών τον ανάγκασαν να κάνει πίσω…

Τώρα, η ολλανδική ομάδα, που πρόσφατα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο 18χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Σταθόπουλος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές. Άλλωστε, άνθρωποι του «Δικεφάλου» παρακολουθούσαν την πορεία και την εξέλιξή του.

Ταξίδεψε από το Αμστερνταμ για τη Θεσσαλονίκη μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας για την πρώτη προπόνηση-χαλάρωμα μετά τον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα