Έφτασε στο Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ!

Έφτασε στο Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Έφτασε στο Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ!

bet365

H AEK πάτησε στη Γαλλία και έχει μπει στην τελική ευθεία για το ματς με τη Σεντ Ετιέν.

Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο που θα μείνουν στην γαλλική πόλη, θα ξεκουραστούν και το απόγευμα αναμένεται η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει το ματς.

Όπως αναμενόταν και δίχως προβλήματα η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην Γαλλία και πλέον άπαντες από την ομάδα βρίσκονται στο ξενοδοχείο που θα διαμείνουν οι Κιτρινόμαυροι για μια βραδιά πριν το παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν.

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την ΑΕΚ προσγειώθηκε σε ενα μικρό αεροδρομιο στο οποίο βρίσκονταν οπλισμένοι στρατιώτες αφού τα μέτρα ασφαλείας λόγω των γεγονότων στην Γαλλία είναι όπως όλοι γνωρίζουν ιδιαίτερα αυστηρά σε ακραίο δικαιολογημένα βαθμό!

Όπως είναι γνωστό από χθες το απόγευμα θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο της Σεντ Ετιέν όπου θα διεξαχθεί αύριο στις 22:00 (τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova) ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα παραστεί στην καθιερωμένη και προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου...

Πιο συγκεκριμένα: Το πρόγραμμα έπειτα έχει ως εξής: η συνέντευξη Τύπου της Σεντ Ετιέν ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη στις 18:15 (ώρα Ελλάδας), ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προπόνηση της γαλλικής ομάδας στο γήπεδό της φυσικά, το «Geoffroy-Guichard». Έπειτα στις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) η ομάδα της ΑΕΚ θα προπονηθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Geoffroy-Guichard» και μισή ώρα νωρίτερα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους Ελληνες και Γάλλους δημοσιογράφους.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα