Ο... αόρατος αρχιδιαιτητής και οι ενστάσεις!

Gazzetta team
Ο... αόρατος αρχιδιαιτητής και οι ενστάσεις!

bet365

Tην Δευτέρα όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα θα γίνει γνωστό το όνομα που θα... προκρίνει για την ΚΕΔ, με τα ερωτηματικά να είναι αρκετά όσο αφορά τον εκλεκτό.

Ζητούμενο είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα μπορέσει προς όφελος του ποδοσφαίρου να... υπηρετήσει το ισπανικό μοντέλο που αποφασίστηκε. Υπόθεση πάντως που μόνο εύκολη δεν είναι και μπορεί να γίνει ακόμη δυσκολότερη αν προχωρήσουν... λύσεις που δουλεύονται από εκπροσώπους του συνεταιρισμού και δεν τυγχάνουν της καθολικής αποδοχής.

Αυτό σημαίνει ότι αν τελικά δεν αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας να υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες, αλλά ακόμη κι αποχωρήσεις.

Εξάλλου αρκετές ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, δεν βλέπουν με καλό μάτι το γεγονός ότι παλιός διεθνής διαιτητής, που σήμερα έχει πόστο σε ομάδα που πρωτοστατεί στην «κίνηση των 12»... σπρώχνει προς την τελική επιλογή διαιτητές που είτε διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις, είτε στο παρελθόν, όντας εν ενεργεία ήταν στο δικό του τιμ.

Ονόματα όπως αυτά του Κουκουλάκη ή του Τσολάκη είναι στην λίστα, ενώ εντύπωση προκαλεί η... απουσία του Τάσου Κάκου.

Μάλιστα ήδη το παρατσούκλι «ο αόρατος αρχιδιαιτητής» ακούγεται όλο και πιο συχνά, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερο το ενδιαφέρον για την συνεδρίαση της Δευτέρας.

 

 

 

 

 

 

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα