Ολυμπιακός: Πρόκριση τώρα!

Ολυμπιακός: Πρόκριση τώρα!

Ολυμπιακός: Πρόκριση τώρα!

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Χάποελ Μπερ Σεβά σε ένα ματς που θέλει να τελειώνει με την υπόθεση «πρόκριση».

Την Χάποελ Μπερ Σεβά υποδέχεται απόψε (21:45) ο Ολυμπιακός στο Φάληρο, θέλοντας να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στην ρεβάνς του Ισραήλ.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ κι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα και ουσία και να κάνουν από σήμερα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών Champions League.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός αναμένεται να ξεκινήσει τον Καπίνο στο τέρμα και τους Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία και Σιόβα στην άμυνα.

Μπουχαλάκης και Μιλιβόγεβιτς θα είναι η δυάδα στο κέντρο κι οι Σεμπά-Ντουρμάζ θα βρίσκονται δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Ιντέγε.

Από την άλλη, ο Μπαχάρ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Γκόρες στο τέρμα και τους Μπίτον, Βίτορ, Σοάρες και Νταβιτζάβα στην άμυνα. Ράντ, Όγκου και Μπράουν θα είναι στο κέντρο κι οι Μέλικσον, Νουακάεμε θα είναι δεξιά και αριστερά του Σαχάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα