Ούτε του Σεντέρος «παίζει» στην ΑΕΚ

Ούτε του Σεντέρος «παίζει» στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Ούτε του Σεντέρος «παίζει» στην ΑΕΚ

bet365

Δεν ασχολείται με τον Ελβετό η ένωση, παρά το... ναυάγιο με τον Μπελκαρουί.

Από την αρχή φαίνεται πως ξεκινάει η αναζήτηση για στόπερ στην ΑΕΚ, καθώς μετά το ναυάγιο της περίπτωσης του Μπελκαρουί, χαλάει και του Σεντέρος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», το «χαρτί του Ελβετού... κάηκε μέσα σε όλο αυτό το διάστημα και τώρα θα πρέπει να εντοπιστεί μία άλλη λύση.

Αυτό βέβαια, παρά την προεργασία που έχει γίνει, χρειάζεται αρκετή δουλειά, αφού οι δύο παίκτες που προαναφέραμε, ήταν οι βασικοί υποψήφιοι και είχαν τραβήξει όλη την προσοχή. Αυτό σημαίνει, πως η όποια εξέλιξη αναμένεται να έρθει μετά από τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν συγκεντρωμένοι στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα