Μένει ελεύθερος ο Σίλντενφελντ!

Μένει ελεύθερος ο Σίλντενφελντ!

Gazzetta team
Μένει ελεύθερος ο Σίλντενφελντ!

bet365

Πολύ καλά τα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς όλα δείχνουν πως ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Κροάτη.

Έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, φέρεται να είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται να δικαιώνεται για την υπομονή που έκανε με την περίπτωση του Κροάτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πρόκειται να ανακοινώσει μέσα από τον Τύπο την πρόθεσή του να αποχωρεί, με το «τριφύλλι» να τον περιμένει για να φορέσει και πάλι τα πράσινα.

Μάλιστα, φαίνεται να είναι ενήμερος για την απόφαση αυτή και ο ιδιοκτήτης Ντιναμό, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει ότι ο Μάμιτς έχει «μαλακώσει» και είναι έτοιμος να συμβιβαστεί, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα