Ίβιτς: «Απλά το πρώτο ημίχρονο»

Ίβιτς: «Απλά το πρώτο ημίχρονο»

Ίβιτς: «Απλά το πρώτο ημίχρονο»

Ναι μεν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το 1-1 αλλά και για την εμφάνιση των παικτών του, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε πως απλά παίχτηκε το πρώτο ημίχρονο και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο Σέρβος προπονητής μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε αρχικά: «Δουλέψαμε σε αυτή την τακτική από την στιγμή που μάθαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο πως έχει στο κέντρο δημιουργικούς παίκτες και μπροστά καλούς στο ένας με έναν. Είχαμε θέληση, πειθαρχία και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ήταν πρώτο ημίχρονο, υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι., πήραμε καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να ασχοληθούμε με την ρεβάνς».

Για την πίεση που υπήρχε από τον Άγιαξ: «Περιμέναμε την πίεση γιατί έτσι παίζει. Σήμερα είχαν κάποιες απουσίες και στο δεύτερο παιχνίδι τους περιμένω πιο δυνατούς, όπως θα είμαστε και εμείς που έχουμε παίκτες που δεν έπαιξαν».

Για την καλή εικόνα των δύο ομάδων παρότι είναι πολύ νωρίς: «Έγιναν τρεξίματα και από τις δύο πλευρές, υπήρχε και το τακτικό κομμάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εμείς βγάλαμε και αρκετά τρεξίματα και είχαμε καλύψεις στο κέντρο. Δεν μπορώ να πω για κανέναν πως δεν ήταν πειθαρχημένος και θέλουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη ρεβάνς».

Best of internet