Βίκτορ: «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε»!

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Βίκτορ: «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε»!

Ο Βίκτορ φρόντισε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει Χάποελ Μπερ Σεβά. Που έδωσε έμφαση ως προς τους Ισραηλινούς.

Βίκτορ: «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε»!

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά. «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε! Είναι πολύ βασικό να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία έχουμε δείξει στις προπονήσεις όλον αυτόν τον καιρό. Ξέρω πως όλοι μας έχουμε κουραστεί πολύ όμως τώρα υπάρχει αυτή η μεγάλη υποχρέωση και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας μπροστά στον κόσμο μας. Νίκη με όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Πρέπει και μπορούμε να περάσουμε. Άλλωστε ο στόχος μας είναι οι όμιλοι», σχολίασε σχετικά μεταξύ άλλων ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Στο βίντεο που έδειξε και πάλι έριξε βάρος στην μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας της Χάποελ. Το πως βγαίνει μπροστά στην κόντρα επίθεση και τον τρόπο που αναπτύσσεται. «Δείξτε πολύ μεγάλη προσοχή στο πως καλύπτετε χώρους και παίκτες. Στις αντεπιθέσεις τους οι Ισραηλινοί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα και να σε... πληγώσουν εάν δεν προσέξεις. Αποδείξτε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά σας και όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε ο ερυθρόλευκος κόουτς.

Best of internet