Βίκτορ: «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε»!

Βίκτορ: «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Βίκτορ: «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε»!

bet365

Ο Βίκτορ φρόντισε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει Χάποελ Μπερ Σεβά. Που έδωσε έμφαση ως προς τους Ισραηλινούς.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά. «Κάντε όσα δουλέψαμε και περνάμε! Είναι πολύ βασικό να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία έχουμε δείξει στις προπονήσεις όλον αυτόν τον καιρό. Ξέρω πως όλοι μας έχουμε κουραστεί πολύ όμως τώρα υπάρχει αυτή η μεγάλη υποχρέωση και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας μπροστά στον κόσμο μας. Νίκη με όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Πρέπει και μπορούμε να περάσουμε. Άλλωστε ο στόχος μας είναι οι όμιλοι», σχολίασε σχετικά μεταξύ άλλων ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Στο βίντεο που έδειξε και πάλι έριξε βάρος στην μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας της Χάποελ. Το πως βγαίνει μπροστά στην κόντρα επίθεση και τον τρόπο που αναπτύσσεται. «Δείξτε πολύ μεγάλη προσοχή στο πως καλύπτετε χώρους και παίκτες. Στις αντεπιθέσεις τους οι Ισραηλινοί είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες είναι σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα και να σε... πληγώσουν εάν δεν προσέξεις. Αποδείξτε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά σας και όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε ο ερυθρόλευκος κόουτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα