Χωρίς Αλμέιδα, Ροδρίγκες στην Γαλλία!

Χωρίς Αλμέιδα, Ροδρίγκες στην Γαλλία!

Gazzetta team
Χωρίς Αλμέιδα, Ροδρίγκες στην Γαλλία!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν και εννοείται πως δεν συμπεριέλαβε τους «νέους»...

Πολλοί ήταν εκείνοι (ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ φυσικά) που ρωτούσαν αν θα ταξιδέψουν για την Γαλλία και για το ματς φυσικά της Ένωσης με την Σεντ Ετιέν οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατρίδιο Ροδρίγκες. Η απάντηση δόθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια και φυσικά αναμενόμενα ήταν αρνητική.

Οι δυο... νέοι του ρόστερ που θέλουν δουλειά για να φτάσουν σε επίπεδο ετοιμότητας την υπόλοιπη ομάδα και τους Κιτρινόμαυρους, θα παραμείνουν στην Αθήνα και θα δουλέψουν εντατικά αυτές τις δυο μέρες που ακολουθούν προκειμένου να επισπευτεί ο χρόνος της ετοιμότητάς τους ενόψει και της ρεβάνς της 4ης Αυγούστου.

Οι 20 που επέλεξε ο Τιμούρ Κετσπάγια και θα ταξιδέψουν για την Γαλλία είναι οι:

Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Mπακασέτας.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή της ΑΕΚ θα πετάξει για τη Γαλλία με πτήση τσάρτερ στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα