Το 4-3-3 της Χάποελ Μπερ Σεβά και η 2η εκδοχή

Το 4-3-3 της Χάποελ Μπερ Σεβά και η 2η εκδοχή

Δημήτρης Τομαράς
Το 4-3-3 της Χάποελ Μπερ Σεβά και η 2η εκδοχή

bet365

Το τεχνικό επιτελείο της Χάποελ Μπερ Σεβά έχει δοκιμάσει ουκ ολίγα σχήματα και ενώ αμφιταλαντεύεται μεταξύ 4-3-3 και 5-3-2. Χίλιους οπαδούς περιμένει η Χάποελ.
Ο Μπαράκ Μπασάρ χαρακτηρίζεται ως ένας απρόβλεπτος τεχνικός από τους Ισραηλινούς. Τόσο που να αλλάζει το σύστημα αρκετές φορές στην διάρκεια του αγώνα. Τις τελευταίες ημέρες τα δύο σχήματα που έχει δοκιμάσει πιο πολύ είναι το 4-3-3 και το 5-3-2.
Μία πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι με Γκορές κίπερ, δεξί μπακ τον Μπιτόν και αριστερά τον Νταβιτζάβα και στόπερ τους Βίτορ και Σοάρες. Στον άξονα ο Όγκου, ο Ράντι και ο Μπράουν (σ.σ. ο Μπράουν αντί του τιμωρημένου Χόμπαν) και ενώ υπάρχει και η επιλογή του Σαμπντάι.
Δεξί εξτρέμ ο Μέλικσον, αριστερά ο Νουακαέμε και κορυφή με Μπαρντά ή Σαχάρ (σ.σ. φαίνεται να είναι φαβορί ο Μπαρντά). Αυτή η εκδοχή δείχνει η επικρατέστερη για το 4-3-3. Στην περίπτωση που επιλεγεί το 5-3-2 ο τρίτος στόπερ θα είναι ο Τάχα. Κατά τα άλλα η Χάποελ εκτιμάται πως θα έχει 1.000 οπαδούς στο πλευρό της στο φαληρικό γήπεδο.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα