Ο.... πληροφοριοδότης!

Ο.... πληροφοριοδότης!

bet365

Σκηνές βγαλμένες από... σινεμά στο Ισραήλ. Ενας σκληροπυρηνικός οπαδός συνεργάστηκε με τις μυστικές υπηρεσίες και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

Απίστευτα πράγματα στο Ισραήλ! Δεκάδες οπαδοί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνελήφθησαν έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας. Οι 50 Ultras του συνδέσμου «la familia» συνελήφθησαν με την υποψία της πώλησης όπλων, για τη συμμετοχή σε πράξεις βίας και λαθρεμπορίου κροτίδων σε γήπεδα ποδοσφαίρου. Παράλληλα, κατηγορούνται και για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος οπαδού της Χάποελ Τελ Αβίβ (επίθεση με τσεκούρι).

Περισσότεροι από 400 αστυνομικοί έλαβαν μέρος στις επιδρομές, ενώ για εννέα συλληφθέντες υπάρχουν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 20 χειροβομβίδες αναισθητοποίησης, ένα κιλό εκρηκτικής ύλης, δύο χειροβομβίδες αερίου, δύο χειροβομβίδες καπνού. Το... τρελό είναι πως ένας σκληροπυρηνικός οπαδός της Μπεϊτάρ που συμμετείχε και σε επεισόδια είχε συνταχθεί με τη μυστική αστυνομία και υπηρετούσε ως πληροφοριοδότης! Οι Ultras της «la familia» θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι στο Ισραήλ, αφού ενθαρρύνουν το ρατσισμό και τη βία.

Αλλωστε, είχαν βάλει φωτιά στο γραφείο του συλλόγου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία με δυο μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα