Μπασάρ: «Δεν ήρθαμε εδώ για βόλτα»

Μπασάρ: «Δεν ήρθαμε εδώ για βόλτα»

Δημήτρης Τομαράς
Μπασάρ: «Δεν ήρθαμε εδώ για βόλτα»

bet365

Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπασάρ, και ο αρχηγός Ελιαγίβ Μπαρντά, μίλησαν για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Ο Μπασάρ τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Την πιθανή 11άδα: Και να σας πω, να σας αποκαλύψω το πως θα παίξω από τώρα; Σαφέστατα δεν μπορώ να πω. Η ομάδα μου έχει την ποιότητα. Προσαρμόζω το στιλ παιχνιδιού ανάλογα με τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα ότι βγει.
Τις ελλείψεις παικτών στον Ολυμπιακό όπως ο Καμπιάσο: Δεν θα έχει καμία σημασία. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες και οι παρόντες μπορούν να καλύψουν πολύ καλά τους απόντες.
Την στόχευσή του και το πως βλέπει αυτήν την εμπειρία: Πρωτίστως με ενδιαφέρει η ομάδα μου να πάει καλά. Η εμπειρία είναι εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε το καλύτερο δυνατό", υπογραμμίζει ο κόουτς της Χάποελ για το κομμάτι της εμπειρίας και της δυναμικής του αντιπάλου.
Το εάν περιμένει θετική έκβαση για τα δύο ματς: Η πίστη υπάρχει. Δεν ερχόμαστε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Η ομάδα που είναι απέναντί μας είναι πολύ μεγάλη αλλά εμείς θα δώσουμε το 100% για να ανταπεξέλθουμε.
Την παρουσία του κόσμου: Φυσικά με χαροποιεί πως θα έχουμε τόσο κόσμο μαζί μας και ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους στο πιο μεγάλο διάστημα.
Τον Μπουζάγκλο και τις τάσεις φυγής του: Δεν θα απαντήσουμε σε τέτοιες ερωτήσεις. Τίποτα δεν μας επηρεάζει. Όλη η σκέψη μας και η ενέργειά μας είναι για τον αυριανό αγώνα.
Ο αρχηγός Μπαρντά τόνισε για:
Το τι σκέφτηκε μόλις άκουσε το όνομα του Ολυμπιακού: Χαριτολογώντας έλεγα εύκολος αγώνας αλλά μετά όταν σοβάρεψα είπα πολύ δύσκολο ματς. Θα έρθουμε εδώ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.
Τις δυνατότητες της ομάδας του: Θεωρώ πως η ομάδα μου έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια. Η προσπάθεια θα πρέπει να γίνει και με πίστη για την ομάδα.
Το εάν νιώθει ενθουσιασμένος που θα παίξει με τον Ολυμπιακό: Φυσικά και νιώθω ενθουσιασμένος και έχω και αγωνία για τα ματς αυτά. Όμως ξέρω το τι πρέπει να κάνω και θα το κάνω.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα