Τα... τέσσερα κακά της μοίρας της!

Τα... τέσσερα κακά της μοίρας της!

Τα... τέσσερα κακά της μοίρας της!

bet365

Χάποελ, μια «ύπουλη» αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αλλά με αδυναμίες χτυπητές που μπορούν να κάνουν πιο... ήρεμο τον Βίκτορ!

Η Χάποελ Μπερ Σεβά θα παρουσιαστεί στο «Καραϊσκάκης» με ενθουσιασμό, πάθος, αλλά και... γκρίνια στα αποδυτήρια! Οι πανηγυρισμοί της προηγούμενης εβδομάδας έδωσαν τη θέση τους στις «βολές» παικτών κατά της διοίκησης, του Τύπου και της τεχνικής ηγεσίας! Βέβαια, είναι... ύπουλη αντίπαλος που αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά! Ο μέσος, Ογκου, το... μηχανάκι στα αριστερά, Τόνι Ν’ Βακέμε, ο Μέλικσον και ο έμπειρος, Μπεν Σαχάρ, μαζί με τον αρχηγό, Μπαρντά είναι παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν τα πάνω - κάτω στον αντίπαλο!

Ωστόσο, εστιάζουμε στις αδυναμίες της αντιπάλου του Ολυμπιακού που είναι φανερές. Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε με το γεγονός, πως για πρώτη φορά θα λείπουν από την ενδεκάδα της δυο σημαντικά εργαλεία, ο Ρουμάνος μέσος, Χόμπαν και ο αμυντικός, Τζεντέκ, ωστόσο το κενό του τελευταίο καλύφθηκε με επιτυχία από τον Βίτορ! Ποια είναι όμως τα αρνητικά που θα μπορούσαν να φέρουν ενθουσιασμό στους Πειραιώτες;

(-): Τα δυο μπακ της Χάποελ, Μπεν Μπιτόν και Οφίρ Νταβιντζάντα σίγουρα θα προτιμούσαν να αγωνίζονται στα χαφ! Παίκτες που ανεβαίνουν ψηλά, βοηθούν στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά αφήνουν πολλά κενά στην άμυνα! Το πρόβλημα ήταν έντονο στο πρώτο παιχνίδι με τη Σερίφ, όπου οι Μολδαβοί έβγαλαν αρκετές φάσεις! Η αμυντική λειτουργία της Χάποελ παραμένει ίσως το πιο αδύναμο σημείο της ομάδας!

(-): Ο γκολκίπερ της Χάποελ, Ντούντου Γκορές δεν έχει πλέον την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή. Μπορεί η περσινή του σεζόν να ήταν θετική, να βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου και να κλήθηκε στην Εθνική, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Μπάρακ. Αλλωστε, για το λόγο αυτό αποκτήθηκε και ο Γκάι Χαΐμοφ. Ο Γκορές δεν τα πήγε καλά με τη Σέριφ, ενώ στα μειονεκτήματά του το ότι δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως και ο Χαΐμοφ. Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν είδε με καλό μάτι τη μεταγραφή και πρόσθεσε: «Θα είμαι ο 1ος γκολκίπερ κι αυτό εξαρτάται από μένα».

(-): Η Χάποελ θα παρουσιαστεί στον Πειραιά χωρίς τον Χόμπαν, ο οποίος έπαιξε με τη Ρουμανία στο Euro! Aλλωστε, είναι με διαφορά ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας και η τρύπα στον άξονα είναι τεράστια. Ο Γιουβάλ Σαμπντΐντ αναμένεται να τον αντικαταστήσει, ωστόσο δεν έχει καμία ευρωπαϊκή εμπειρία. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Χάποελ Ραανανά, ενώ μέχρι τα 29 του δεν έχει παίξει σε άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας. Η άλλη επιλογή είναι ο Βόβα Μπράουν, ο 27χονος που τον περασμένο Γενάρη ήρθε από την Κιριάτ Σιμόνα. Ελάχιστες οι εμπειρίες του στα μεγάλα ματς.

(-): Μετά τους πανηγυρισμούς στη Μολδαβία η γκρίνια. Μια εβδομάδα γεμάτη με εσωτερικές αντιδράσεις. Ο κορυφαίος παίκτης της περσινής πορείας, ο Τζον Ογκου δεν πήρε ποτέ στα χέρια του πρόταση με καλύτερες αποδοχές, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου! Την περασμένη εβδομάδα, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μαζί με τους συμπατριώτες του Νβακαέμε, Ιγκιέμπορ (Μακάμπι) σε ένα κλαμπ στο Τελ Αβίβ!!! Εκεί βρισκόταν και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζόρντι Κρόιφ, ο οποίος είχε συζήτηση μαζί τους! Η φωτογραφία που τραβήχτηκε... εξόργισε οπαδούς και διοίκηση, με τον Ογκου να απαντά και να τονίζει πως τον προσβάλει η στάση των ανθρώπων της ομάδας.

Ενα άλλο σκηνικό ήρθε να ταράξει τα αποδυτήρια, με τον πατέρα του Μπουζάγκλο να τα... χώνει σε διοίκηση, τεχνική ηγεσία τονίζοντας πως ο γιος του θα φύγει από την ομάδα. Οι σχέσεις του με τον προπονητή στα... άκρα, με τον κόουτς, Μπακάρ να τον χρησιμοποιεί ελάχιστα δυο ευρωπαϊκά ματς με τη Σέριφ. Η διοίκηση εξοργίστηκε με τον παίκτη και τον πατέρα του, ωστόσο χειρότερη είναι η στάση των οπαδών που αντέδρασαν σε αυτή τη συμπεριφορά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα