Με το βλέμμα στ' αστέρια!

Gazzetta team
Με το βλέμμα στ' αστέρια!

bet365

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ για τ' αστέρια αρχίζει από το Αμστερνταμ και ο Ιβιτς έχει πολλές αναμνήσεις! Το νέο ξεκίνημα της Σαχτάρ και η... χαμένη δεκαετία της Σπάρτα Πράγας!

Το ταξίδι στο δρόμο για τ΄ αστέρια αρχίζει από την Ολλανδία για τον ΠΑΟΚ, αφού το βράδυ της Τρίτης θα φιλοξενηθεί στην Αμστερνταμ Αρίνα από τον Αγιαξ! Oι Ολλανδοί την τελευταία φορά που μπήκαν στη φάση των ομίλων από προκριματικά ήταν το 2010, ενώ πέρσι αποκλείστηκαν στον 3ο προκριματικό από τη Ραπίντ Βιέννης! Αγιαξ και ΠΑΟΚ τα είπαν ξανά στην ίδια φάση και πριν μια εξαετία, με τον Αίαντα να περνά με δυο ισοπαλίες, 1-1 στο Αμστερνταμ και 3-3 στην Τούμπα! Ο σημερινός τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει και στα δυο ματς, αλλά τα τέρματα του Ιβιτς δε στάθηκαν ικανά για μια μεγάλη πρόκριση! Στο 1.65 προσφέρεται ο άσος, στο 3.70 η ισοπαλία και στο 5.00 το διπλό! Μάλιστα, να βρουν δίχτυα και οι δυο ομάδες τιμάται στο 2.05! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα σε Ολλανδούς, μετράει μια νίκη, έξι ισοπαλία, αλλά και πέντε ήττες, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη χώρα της τουλίπας. Αντίθετα, μόλις μια φορά έχει χάσει εντός έδρας ο Άγιαξ από ελληνική ομάδα, από τον Παναθηναϊκό το 1996!

Σαχτάρ - Γιουνγκ Μπόις και οι Ουκρανοί μπαίνουν στο χορό με μια τεράστια απώλεια! Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποχώρησε για τη Ζενίτ και ο Φονσέκα καλείται να οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών την ομάδα του. Εχασε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Ντιναμό Κιέβου. Απάντησε όμως με τεσσάρα στη Zβιέζντα! Στο 1.36 προσφέρεται ο άσος, στο 4.70 η ισοπαλία και στο 7.50 το διπλό! Στα πέντε τελευταία της παιχνίδια της Σαχτάρ εντός έδρας για τη διοργάνωση παρουσιάστηκε Over 2.5, σημείο που τιμάται στο 1.61! Βέβαια, τα 10 από τα 12 πιο πρόσφατα ματς της στο Champions League συνοδεύτηκαν από Ν. G, κάτι που θα βρούμε στο 1.85! Η Γιουνγκ Μπόις βρέθηκε και πέρσι στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο δέχθηκε επτά γκολ από τη Μονακό στα δυο παιχνίδια και αποκλείστηκε! Τα έξι από τα 7 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της Σαχτάρ είχαν Οver 9.5 κόρνερ!

Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου και οι Τσέχοι θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική περσινή τους πορεία στην Ευρώπη μέσα από το Europa League! Στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League θα βρουν τους Ρουμάνους και η τελευταία τους μονομαχία... χάνεται στο 1988! Τότε οι Ρουμάνοι είχαν διασύρει στην Πράγα τη Σπάρτα με 5-1, ενώ το ματς στο Βουκουρέστι ήρθε ισόπαλο 2-2! Στο 1.57 ο άσος, στο 3.80 η ισοπαλία και στο 5.75 το διπλό! Από το 2005 και όταν βρέθηκαν στους ομίλους, οι Τσέχοι δεν τα έχουν καταφέρει ξανά, αφού μετρούν έξι (!) αποκλεισμούς. Στα δέκα πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς για τα προκριματικά της διοργάνωσης μετρούν επτά νίκες και τρεις ήττες. Η τελευταία παρουσία της Στεάουα σε ομίλους ήταν τη σεζόν 2013-14 και από τότε έχει δυο διαδοχικούς αποκλεισμούς! Under 2.5 και Ν.G τα πέντε από τα εννέα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της για το Champions League, σημεία που βρίσκουμε στο 1.65!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα