Ο Μπελκαρουί, ο Ζόριτς και ο κοινοτικός!

Ο Μπελκαρουί, ο Ζόριτς και ο κοινοτικός!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Μπελκαρουί, ο Ζόριτς και ο κοινοτικός!

bet365

Η περίπτωση του Αλγερινού στόπερ ναυαγεί λόγω του Μαυροβούνιου άσου με την ΑΕΚ να καταλήγει σε κοινοτικό (Μπατρέ-Σεντέρος).

Η περίπτωση άφιξης του Χισάμ Μπελκαρουί αναβάλλεται μια για... πάντα (αν υπάρχει η λέξη "πάντα" στο ποδόσφαιρο) λόγω Ζόριτς όπου ήταν το απόλυτο ουσιαστικά εμπόδιο για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής όπως είχατε ενημερωθεί σχετικά από το gazzetta.gr από την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία.

Τελικά το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε και το οποίο αφορούσε την αποδέσμευση του Μαυροβούνιου άσου με αποτέλεσμα να μην ελευθερωθεί θέση ξένου για να προχωρήσει η περίπτωση του Μπελκαρουί.

Μπορεί λοιπόν (κι έτσι ήταν) να ενημέρωνε χθες ο ατζέντης του Αλγερινού στόπερ ότι προχωράει η υπόθεση και αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα σήμερα ή το αργότερο αύριο, ωστόσο, από τη στιγμή που δεν κατάφερε η ΑΕΚ να λύσει το συμβόλαιο του Ζόριτς (ο ίδιος ήθελε την ελευθέρας του ενώ η ΑΕΚ την ανανέωση και έπειτα τον δανεισμό του) η υπόθεση του Μπελκαρουί οδηγείται σε ναυάγιο!

Έτσι η Ένωση θα προχωρήσει παρακάτω σε λύση ποδοσφαιριστή κοινοτικού ή έστω με κοινοτικό διαβατήριο...

Μια από αυτές είναι φυσικά του Σεντέρος που ήδη είχε εξετάσεις και... έτρεχε η ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα προέκυψε και θέμα Αλεξάντερ Μπαρτέ (σύμφωνα με το enwsi.gr). Ο 30χρονος Γάλλος στόπερ της Γκρασχόπερς που φαίνεται πως δύναται να μείνει ελεύθερος έχει προταθεί στους Κιτρινόμαυρους και η περίπτωση του εξετάζεται μαζί με άλλες που προκύπτουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα