Πρώτη σε... καμίνι για Άρη (vids & pics)

Πρώτη σε... καμίνι για Άρη (vids & pics)

Gazzetta team
Πρώτη σε... καμίνι για Άρη (vids & pics)

bet365

Την πρώτη φετινή προπόνηση έκανε ο Άρης τη Δευτέρα (25/7), με τους φιλάθλους να δίνουν βροντερό παρών και να στέλνουν το μήνυμα συμπαράστασης με συνθήματα και καπνογόνα!

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε τη Δευτέρα (25/7) ο Άρης στο «Κλέανθης Βικελίδης». Αυτό γέμισε από φιλάθλους των «κίτρινων», που έδωσαν βροντερό παρών και με συνθήματα και καπνογόνα μετέτρεψαν σε... καμίνι το γήπεδο για να στείλουν μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στην αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται, πλέον, στη Football League και θα... κυνηγήσουν την άνοδο και τη μεγάλη επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Σε αυτή την προσπάθεια, όπως φάνηκε ξεκάθαρα, θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς Αντρέου Γκουεράο έδειξε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα, τη στιγμή που οι παίκτες χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Δείτε στα βίντεο και στις φωτογραφίες τι έγινε στην πρώτη προπόνηση του Άρη, καθώς και τις δηλώσεις των Αναστόπουλου, Μπούρμπου, Αντρέου και Νέτο.

*Τα βίντεο είναι από την ιστοσελίδα pressaris.gr

Αναστόπουλος: «Όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας»

Στις δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως όλοι μαζί θα συμβάλουν στο να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στα... μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το νέο ξεκίνημα: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό και με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστώ για την παρουσία του σήμερα εδώ, να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Όλοι μαζί, και η διοίκηση και οι παίκτες, θα συμβάλλουν, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας θα είναι πιο δύσκολη φέτος στη Football League: «Οπωσδήποτε ισχύει αυτό, καθώς η Football League είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Γ' Εθνική και ως εκ τούτου έχει περισσότερες δυσκολίες».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Το ότι υπήρξε μία καθυστέρηση στον σχεδιασμό είναι γεγονός. Είναι πράγματα που τα ξέρουμε και τα γνωρίζουμε. Δεν είναι φετινά. Έπρεπε μία συγκεκριμένη διαδικασία να γίνει πέρυσι και δεν έγινε. Δεν ευθύνεται ούτε ο κ. Καρυπίδης και κατ' επέκταση ούτε εγώ. Αυτή η διαδικασία έπρεπε να γίνει πέρυσι».

Για το πόσους παίκτες θα αποκτήσει από εδώ και πέρα ο Άρης: «Δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε διαδικασία ονομάτων και αριθμών. Όποιος παίκτης είναι να έρθει, θα ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο Τύπου. Τόσα χρόνια στα γήπεδα έμαθα πως αν κάποιος δεν υπογράψει, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά. Είχαμε πρόσφατα παραδείγματα».

Για το αν και φέτος στόχος είναι του Αγ. Νικολάου οι «κίτρινοι» να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο: «(Γέλια) Εμένα μου αρέσει το χιούμορ, όπως ξέρετε. Στόχος είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να εξασφαλίσουμε την άνοδο.

Για τις υποχρεώσεις του Άρη φέτος στο Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που ο Άρης έχει επιτυχία. Δεν θα αδιαφορήσουμε για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Θα παίξουμε την μπάλα μας και θα δούμε τι θα γίνει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα