Αθανασιάδης: «Μπορούμε»

Αθανασιάδης: «Μπορούμε»

bet365

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει από τον Άγιαξ στην Ολλανδία, εμφανίστηκε ο αρχηγός του «δικεφάλου» Στέφανος Αθαναδιάδης. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού σημαντικού παιχνιδιού με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ ανέφερε σχετικά:

Για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και πώς έχει προετοιμαστεί για ένα τέτοιο παιχνίδι: «Έχουμε δουλέψει πάνω στον Άγιαξ. Είμαστε σε πολύ κατάσταση στο αγωνιστικό επίπεδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, εάν έχουμε τη συγκέντρωση που πρέπει και την πειθαρχία μέσα στην ομάδα».

Για το ποιο είναι το κομβικό σημείο για τον αγώνα: «Αυτό που είπα και πριν. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία και συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή. Τώρα για να φύγεις και με ένα θετικό αποτέλεσμα, πρέπει να είσαι και αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του αγώνα».

Για τα παιχνίδια των δύο ομάδων το 2010: «Τότε ήμουν μικρός και έμεινα εκτός αποστολής τελευταία στιγμή. Είναι από τα παιχνίδια που θέλεις να αγωνιστείς, αλλά δεν μπορείς και πάντα α σου μένει στο μυαλό. Είναι μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια που τα περιμένουν όλοι».

Για το εάν είναι καλά από θέματα υγείας: «Είμαι 100% έτοιμος για τον αγώνα. Προφύλαξα το πόδι μου στο φιλικό γιατί είχα ενοχλήσεις, αλλά τώρα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ κανονικά».

Για το αν οι παίκτες σκέφτονται όπως και οι φίλαθλοι με μία πιθανή πρόκριση στους ομίλους: «Για τους ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο ξεχωριστό, όπως και για τους φιλάθλους. Αυτό θέλουμε και εμείς και αυτός είναι ο στόχος μας, να περάσουμε τον Άγιαξ και να μετά να παίξουμε για τους ομίλους».

Για τον Άγιαξ: «Έχουμε δει στοιχεία της ομάδας. Πιέζουν πολύ ψηλά, αλλά το έχουμε δει και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα