Αστέρας Τρίπολης-Σιλφόντε 9-2

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης-Σιλφόντε 9-2

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφος νίκησε με 9-2 την Σιλφόλντε. Χατ-τρικ από τον Ιωαννίδη.

Προφανώς δεν ήταν για συμπεράσματα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ήταν τεράστια. Απλά ήταν ευκαιρία για ξεμούδιασμα και γκολ. Πολλά γκολ. Ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους επικράτησε με 9-2 της Σιλφόντε.

Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11αδες δίνοντας από ένα 45 λεπτό σε κάθε του παίκτη. Ο Ιωαννίδης σημείωσε τρία γκολ (61', 81', 85'), ο Τσιλιανίδης δύο (44', 45') και από ένα τέρμα πέτυχαν οι Δημούτσος (10'), Καλτσάς (23'), Μάσα (37'), Στανισάβλιεβιτς (90').

ΑΣΤΕΡΑΣ (α' μέρος): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Μάσα, Καλτσάς, Κώτσιρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ (β' μέρος): Καπετάνος, Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος, Σεφίλ, Ιγκόρ, Χαμντανί, Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς,Τσιώλης, Νίκο Φερνάντεζ, Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα