Κέρκυρα-Φλαμουρτάρι 4-0

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα-Φλαμουρτάρι 4-0

bet365

Η Κέρκυρα στο πρώτο της εντός έδρας φιλικό νίκησε την Φλαμουρτάρι. Πολύ καλός Τουράμ, θετικοί οι Γεωργίου, Ζαραδούκας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΔΑΣ

Θετικό το πρώτο εντός έδρας τεστ της Κέρκυρας ενόψει της νέας περιόδου. Οι Φαίακες στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό τους, διέλυσαν την Φλαμουρτάρι με 4-0 παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς τους.

Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιονούς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 7' ο Κόντος άνοιξε το σκορ. Ο πολύ δραστήριος Τουράμ, με κεφαλιά βρήκε τον περσινό πρώτο σκορερ των Φαιάκων που με λόμπα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Ο Βραζιλιάνος, λίγο έλλειψε να βγάλει δεύτερη ασιστ στο 18', όμως το σουτ του Παμλίδη κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος στο 20', μιας και στη συνέχεις η κούραση και η ζέστη... κέρδισαν, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Τουράμ.

Ο 25χρονος επιθετικός μετά από ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε στον Επστάιν που βρήκε τον Κόντο το σουτ του οποίου πέρασε λίγο έξω. Σε ότι αφορά τους Αλβανούς, μοναδική στιγμή που απείλησαν τον Κουτζαβασίλη ήταν στο 25' με φάουλ του Τελούσι που απμάκρυνε ο γκολκίπερ των Φαιάκων.

Στην επανάληψη ο Μιχάλης Γρηγορίου άλλαξε όλη την ομάδα, αλλά η εικόνα της Κέρκυρας παρέμεινε εξαιρετική. Μόλις στο 49' μετά από ωραία συνεργασία του Γεωργίου και Ζαραδούκα, ο τελευταίος από κοντά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Σάλι. Στο 53' και στο 54' Γεωργίου (με γυριστό σουτ) και ο Ζορμπάς (με προβολή πλασέ από κοντά) δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0, με την Φλαμουρτάρι όμως και πάλι να μην απειλεί. Καλύτερη στιγμή στην επανάληψη και πάλι για την Κέρκυρα, όταν στο 63' ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων στην επανάληψη, Γεωργίου από κοντά με κεφαλιά ψαράκι δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει σε αυτή τη φάση, το κατάφερε στο 80' όταν μετά από λανθασμένο διώξιμο του Σάλι, με μακρινό σουτ από πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στη κενή εστία των Αλβανών. Το ματς είχε ακόμα δύο τέρματα. Αρχικά ο Γεωργακόπουλος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη με κεφαλιά ο Γεωργακόπουλος έκανε το 3-0 και στο 90', μετά από λάθος γύρισμα των Αλβανών, ο Ζορμπάς έκλεψε πέρασε στον Αρναρέλλη που προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αν μη τι άλλο εντυπωασιακή η πρώτη γεύση της Κέρκυρας μπροστά στον κόσμο της...

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Αντιλέχου, Κρητικός, Παμλίδης, Τουράμ, Κόντος, Σιόντης, Επστάιν, Γκόμες, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Αραμπατζής, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Σπίνουλς, Χιντζίδης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα