Δέλλας: «Ορεξη και δουλειά»

Δέλλας: «Ορεξη και δουλειά»

Δέλλας: «Ορεξη και δουλειά»

Επιχείρηση-προσγείωση από τον τεχνικό του Ατρομήτου ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία αλλά και τη φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού

Προφανώς δεν μετράνε τ' αποτελέσματα στα φιλικά. Αλλά μία νίκη επί του πιο έτοιμου Ολυμπιακού στο πρώτο σου φιλικό σίγουρα προκαλεί αίσθηση. Οχι όμως για τον Τραϊανό Δέλλα ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε για την προετοιμασία αλλά και τον μακρύ δρόμο που έχει μπροστά του ο Ατρόμητος.

Για την «ανάγνωση» της φιλικής νίκης με τον Ολυμπιακό σημείωσε ότι: 
«Ήταν ένα ματς προετοιμασίας και τίποτα περισσότερο. Το αποτέλεσμα εκ των προτέρων δεν θα είχε καμία απολύτως σημασία, παίξαμε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες και είχαμε τη δυνατότητα να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια της προετοιμασίας».

Για τις συνθήκες στο Πήλιο ο Τραϊανός Δέλλας είπε: 
«Γνωρίζω τις εγκαταστάσεις από την προηγούμενη ομάδα μου και ξέρω ότι θα δουλέψουμε σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, με δύο πολύ καλά γήπεδα για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Πλέον ρίχνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα σε τακτικά στοιχεία. Έχουμε δρόμο όμως μπροστά μας. Το σημαντικό είναι ότι όλοι είμαστε μια χαρά, τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Τέλος για το πρόγραμμα που ανέδειξε η κλήρωση του πρωταθλήματος σημείωσε πως: 
«Το πρόγραμμα δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σημαντικό για κάθε ομάδα να κάνει μια καλή αρχή αλλά το θέμα είναι να μπει έτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Να ετοιμαστούμε σε τέτοιο βαθμό και να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα που θα παίζουμε πάντα για τη νίκη!».

Best of internet