Χάμαρμπι – ΑΪΚ 0-3

Χάμαρμπι – ΑΪΚ 0-3

Gazzetta team
Χάμαρμπι – ΑΪΚ 0-3

bet365

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έπιασε καλή απόδοση, πέρασε με 0-3 από την έδρα της Χάμαρμπι και έρχεται σε πλήρη φόρμα στην Αθήνα.

Δεν ήταν και τα καλύτερα νέα για τον Παναθηναϊκό. Οχι ότι το εμπόδιο της εκ των ουραγών Χάμαρμπι ήταν υψηλό, αλλά η ΑΪΚ πέρασε από εκεί με 0-3 και με μία από τις πιο γεμάτες εμφανίσεις της στη σεζόν. Η αντίπαλος του Τριφυλλιού για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του Europa League, καθάρισε πριν έρθει το ημίχρονο και έπειτα έκανε απλά διαχείριση του αποτελέσματος.

Χάουκσον (11'), Μαρκάνεν (17') και Οφόρι (38') κατέστησαν εύκολο το απόγευμα της ομάδας από τη Σόλνα και βάζοντας τέλος στο σερί των τριών ισοπαλιών, την ανέβασαν στην 3η θέση και το -5 από την κορυφή. Πλέον η ΑΪΚ κοιτάζει την αναμέτρηση στη «Λεωφόρο» την ερχόμενη Πέμπτη και το κακό είναι ότι έχει περίπου 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις στα... πόδια της.

ΑΪΚ (Ρίκαρντ Νόρλινγκ): Κάρλγκρεν, Κάρλσον, Χούιφελντ, Γιόχανσον, Χάουκσον, Κπόζο, Ισιζάκι (63' Γιασίν), Μπλούμπεργκ, Οφόρι (85' Γκράβιους), Αβντιτς, Μαρκάνεν (63' Σαλέτρος).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα