Παναθηναϊκός: Ο Ρινάλντι σε... 17 λεπτά (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Ρινάλντι σε... 17 λεπτά (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για να ντύσει στα πράσινα τον Λαουτάρο Ρινάλντι και το Gazzetta.gr βρήκε ένα 17λεπτο video με τα κατορθώματα του 22χρονου επιθετικού...

Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι το τελευταίο κομμάτι που λείπει από το... παζλ του Παναθηναϊκού για την γραμμή κρούσης και ο Λαουτάρο Ρινάλντι, βρίσκεται ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού», το οποίο προσπαθεί να φέρει στα... μέτρα του, από οικονομικής πλευράς, την περίπτωση του 22χρονου στράικερ.

Το Gazzetta.gr βρήκε ένα 17λεπτο video με τα κατορθώματα του 22χρονου στράικερ και σας το προσφέρει, προκειμένου να πάρετε μία μικρή γεύση από τον Αργεντίνο που αποτελεί το νούμερο ένα στόχο των «πράσινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα