Χαντάνοβιτς: «Σημαντικά τα δυνατά φιλικά»

Χαντάνοβιτς: «Σημαντικά τα δυνατά φιλικά»

Gazzetta team
Χαντάνοβιτς: «Σημαντικά τα δυνατά φιλικά»

bet365

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς τόνισε τη σημαντικότητα των φιλικών με δυνατές ομάδες, καθώς πιστεύει ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Ίντερ ενόψει της νέας σεζόν.

Την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει η Ίντερ την Κυριακή (24/7) για το International Champions Cup, ενώ ακολουθούν δυνατά φιλικά παιχνίδια με Εστουδιάντες, Τότεναμ, Γκλάντμπαχ και Σέλτικ. Αυτά έχουν μεγάλη σημασία, όπως δήλωσε ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα των «νερατζούρι», καθώς θα βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

«Όταν ξεκινάς ξανά δουλειά, οι πρώτες δέκα μέρες είναι πάντα δύσκολες, αλλά μετά το συνηθίζεις. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις που επισκεφθήκαμε, έχουν κορυφαίας ποιότητας εγκατάστασεις και γήπεδα. Προτιμώ να παίζω κόντρα σε ομάδες κορυφαίας αξίας, καθώς τέτοια ματς σε βοηθούν να καταλάβεις το επίπεδο που βρίσκεσαι τι χάνεις σε τακτικό επίπεδο.

Τα φιλικά κόντρα σε δυνατό αντίπαλο πραγματικά βοηθάνε», ήταν τα λόγια του έμπειρου γκολκίπερ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η νέα αγωνιστική περίοδος στη Serie A ξεκινάει στις 21 Αυγούστου, με την Ίντερ να αντιμετωπίζει την Κιέβο εκτός έδρας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα