Σάντος: «Πιθανό να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Σάντος: «Πιθανό να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Σάντος: «Πιθανό να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα άφησε ο Φερνάντο Σάντος, που τόνισε πως η χώρα μας πάντα είναι μέσα στην καρδιά του.

Όπως και να ήρθε το... διαζύγιο με την Εθνική μας ομάδα, ο Φερνάντο Σάντος τα έχει αφήσει όλα στο παρελθόν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα στο μέλλον μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στη Real News. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απολαμβάνει την κορυφή της Ευρώπης ως τεχνικός της Πορτογαλίας και τόνισε ότι πάντα είναι μέσα στη καρδιά του η χώρα μας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Φυσιολογική εξέλιξη μετά την επιτυχία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για την οποία κοπιάσαμε, παλέψαμε και δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Συμφωνήσαμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο και αυτό είναι όλο».

Για την Ελλάδα και αν θα επέστρεφε ξανά: «Πιστεύω και ελπίζω η Ελλάδα να έχει πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Η Ελλάδα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και δεν θα απέκλεια τίποτα στο μέλλον, όλα είναι πιθανά».

Για τις φήμες που ήθελαν ομάδα της Κίνας να τον έχει προσεγγίσει: «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν μίλησα με κανέναν άλλο εκτός από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας».

Για το φινάλε του από την Εθνική Ελλάδας: «Το παρελθόν είναι παρελθόν».

Best of internet