«Μέσα» και ο Ζέκα!

«Μέσα» και ο Ζέκα!

Gazzetta team
«Μέσα» και ο Ζέκα!

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις του και εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού, μαζί με Λεντέσμα και Γουακάσο.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο φιλικό με την Τσβόλε και αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση της Παρασκευή, από την οποία έλειπαν με άδεια οι Λεντέσμα και Γουακάσο. Και οι τρεις προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο, με τον Παναθηναϊκό να φουλάρει για την αναμέτρηση με την ΑΪΚ. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ευαγγέλου, ενώ ο Τελάντερ έμεινε για αποκατάσταση στο γυμναστήριο.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ κάνοντας ανοίγματα και τακτική εναλλάξ ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Η προετοιμασία για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα