Βαρέλα: «Μου αρέσει η πίεση»

Βαρέλα: «Μου αρέσει η πίεση»

Gazzetta team
Βαρέλα: «Μου αρέσει η πίεση»

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ και τόνισε πως του αρέσει η πίεση που δημιουργείται από τους φιλάθλους, ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει στα ματς με τον Άγιαξ.

Στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, στα ματς με τον Άγιαξ, στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, στην πίεση που υπάρχει από τον κόσμο και στον τραυματισμό του αναφέρθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» του Βορρά, που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο youtube. Ο νεοαποκτηθείς στόπερ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν, ενώ τόνισε ότι του αρέσει η πίεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εμφανώς ανακουφισμένος μετά το θετικό φινάλε του σίριαλ γύρω από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε μια πρώτη κουβέντα μπροστά από την κάμερα του PAOK TV, το οποίο τόνισε πως παρακολουθούσε και στη Ρουμανία για να πάρει πληροφορίες για τη νέα του ομάδα.

Σίγουρος για τον εαυτό του, χωρίς να χρησιμοποιεί μεγάλα λόγια ο νέος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πίεση που έχει ν’ αντιμετωπίσει λόγω των προσδοκιών του κόσμου, στη χρονοβόρα διαδικασία μέχρι να υπογράψει στον Δικέφαλο, στα ματς με τον Άγιαξ και κατά πόσο είναι έτοιμος να βοηθήσει μετά τον τραυματισμό του, αλλά και για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

Δείτε το βίντεο αφιέρωμα με την πρώτη συνέντευξη του Φερνάντο Βαρέλα στο PAOK TV και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις και αποκλειστικό υλικό από τα Social Media του ΠΑΟΚ:

PAOK FC Official App: Play Store /App Store

Facebook

Twitter

Instagram

Snapchat: Όνομα χρήστη: paokfootball

Pinterest

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα