Απόλλων Σμύρνης: Τα δεδομένα με Βάντερσον

Απόλλων Σμύρνης: Τα δεδομένα με Βάντερσον

bet365

Ο Βάντερσον προπονείται μόνος του, έχει πάρει την εντολή να βρει ομάδα αλλά όποιος τον θέλει θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ειλημμένη είναι η απόφαση στον Απόλλωνα Σμύρνης γύρω από τον Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Σπανό, γι αυτό και προπονείται μόνος του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα προβλήματα που δημιούργησε πέρυσι ο χαρακτήρας τους, μιας και η ποδοσφαιρική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο παίκτης έχει λάβει την εντολή από τη διοίκηση να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά όποιος τον θέλει θα πρέπει πρώτα να έρθει σε επαφή με τον Απόλλωνα Σμύρνης μιας κι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Για τον παίκτη είχε γραφτεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τελευταία γράφτηκε κι η ΑΕΛ κοιτάζει την περίπτωσή του. Βέβαια, πηγές του gazzetta.gr χαρακτηρίζουν το ενδεχόμενο μετακόμισής του στον Κάμπο «αδύνατον». Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις τεταμένες σχέσεις που διατηρούν οι δύο σύλλογοι. Η λογική λέει «πως γίνεται δύο σύλλογοι που έχουν ανταλλάξει χαρακτηρισμούς και έχουν κοντραριστεί, να συνεργαστούν για μεταγραφή». Μάλλον, ο Βάντερσον θα πρέπει να κοιτάξει για... άλλες πολιτείες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα