Παράταση στο... θρίλερ με Ρινάλντι

Παράταση στο... θρίλερ με Ρινάλντι

Gazzetta team
Παράταση στο... θρίλερ με Ρινάλντι

bet365

Η... σφήνα της Βερόνα κάνει πιο δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού, εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι οι «πράσινοι».

Πολλά επεισόδια φαίνεται πως θα έχει η περίπτωση του Ρινάλντι, καθώς ο Παναθηναϊκός επιμένει για τον ταλαντούχο επιθετικό, αλλά οι δυσκολίες παραμένουν.

Συγκεκριμένα, ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει το «οκ» και από την Αρχαντίνος Τζούνιορς, με την... σφήνα που φέρεται έτοιμη να κάνει η Βερόνα, να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των «πράσινων»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παραμένουν αισιόδοξοι, μιας και έχουν σαν... όπλο τον παίκτη που θέλει να έρθει στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να πιέσει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το «ταβάνι» του Παναθηναϊκού, είναι οι 300.00 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποιεί τις πλευρές που έχουν μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη και καλούνται να κάνουν υποχωρήσεις για να μην τον χάσουν ελεύθερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα