Φιλικό με Σιλφόλντε ο Αστέρας

Φιλικό με Σιλφόλντε ο Αστέρας

Φιλικό με Σιλφόλντε ο Αστέρας

Φιλικό με τη Σιλφόλντε θα δώσει ο Αστέρας στην Ολλανδία την Κυριακή (24/7). Τέλος ο Μούκαμ, δανεικός ο Ντουντού.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει ο Αστέρας την Κυριακή (24/7). Αντίπαλος θα είναι η Σιλφόντε, την οποία αντιμετώπισε και ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τη λύση του συμβολαίου του Μούκαμ, με τον παίκτη να δοκιμάζεται από ομάδα της Ligue 2, όπως σας γράψαμε στο gazzetta.gr. Επίσης ο Ντουντού θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Η ομάδα μας συμπληρώνει 5 μέρες δυνατών προπονήσεων στην Ολλανδία και προετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Silvolde την Κυριακή (24/07).

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Κατά κύριο λόγο οι πρωινές προπονήσεις στην Ολλανδία χωρίστηκαν σε προπονήσεις με έντονο αερόβιο διαλειμματικό τρέξιμο και σε προπονήσεις λειτουργικής δύναμης στο γυμναστήριο.

Οι απογευματινές προπονήσεις είχαν ως κύριο μέρος κομμάτια επιθετικής και αμυντικής τακτικής σε υποομάδες, ενώ κάποιες μέρες υπήρχαν παιχνίδια πιεστικά σε περιορισμένο χώρο.

Στο μεταξύ, λύθηκε το συμβόλαιο του Erwann Moukam και δεν ανανεώθηκε ο δανεισμός του Ταξιάρχη Φούντα. Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ εύχονται καλή συνέχεια και στους δύο ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες μέρες θα παραχωρηθεί δανεικός ο Dudu.

Best of internet