Ο Νέτο επέστρεψε... σπίτι του!

Ο Νέτο επέστρεψε... σπίτι του!

Gazzetta team
Ο Νέτο επέστρεψε... σπίτι του!

bet365

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντάρσι Νέτο στην ομάδα. Ανανέωσαν Ιντζίδης, Ρόβας και Ντόγος.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος επέστρεψε στους «κίτρινους», με τους οποίους έγραψε τη δική του ιστορία από το 2007 έως το 2012. Ο Νέτο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και μετά τις υπογραφές, δηλώνοντας: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα, καθώς επέστρεψα στο σπίτι μου. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πέρασα όμορφα χρόνια στον Άρη. Δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο της. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναφορέσω τη φανέλα του Άρη και θα αγωνιστώ και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Περιμένω από τον κόσμο να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα στη Superleague», τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη, ο οποίος έχει όραμα για τον Άρη και θα τα καταφέρει. Εξάλλου ότι υποσχέθηκε μέχρι τώρα το έχει υλοποιήσει. Τέλος είναι χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον κ. Αναστόπουλο και θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω μέσα στο γήπεδο».

Ο Στέφανος Ντόγος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη για δύο χρόνια και δήλωσε: «Η παραμονή μου στον Άρη είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για δύο χρόνια ανανέωσε και ο Χρήστος Ιντζίδης, ο οποίος από την πλευρά του είπε: «Οι στόχοι μας τη νέα χρονιά είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την άνοδο στη Superleague και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε ξέρουμε τον τρόπο. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου του Άρη στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση».

Ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια, τόνισε: «Όλα πήγαν πολύ καλά. Ευχαριστώ τον κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει τον Άρη ψηλά. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και να βοηθήσω από την πλευρά μου για την επιστροφή του Άρη στη Superleague. Εκεί που ανήκει. Οι στόχοι μας φέτος είναι να εξασφαλίσουμε την άνοδο όσο πιο γρήγορα γίνεται και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα