Στη Θεσσαλονίκη ο Βαρέλα!

Στη Θεσσαλονίκη ο Βαρέλα!

Στη Θεσσαλονίκη ο Βαρέλα!

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ!

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός «πέταξε» για τη Θεσσαλονίκη μέσω Βουκουρεστίου, με την υπόθεση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ να μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία. Ο Βαρέλα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ το χρόνο.

Μίχελ και Μπεκάλι κατέληξαν στο χρηματικό ποσό της συμφωνίας, που αγγίζει το 1,1 εκατ. ευρώ συν ένα χρηματικό μπόνους 300.000 € εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρει να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ανοιχτή μια θέση στη λίστα της Ευρώπης, περιμένοντας την μεταγραφή του να έχει θετική εξέλιξη και αν όλα πάνε καλά, μπορεί να τον δηλώσει στην UEFA μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα