Η λίστα της ΑΕΚ στην UEFA!

Γιώργος Τσακίρης
Η λίστα της ΑΕΚ στην UEFA!

bet365

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε τα 23 πρόσωπα που δήλωσε ενόψει της Γ' προκριματικής φάσης του Europa League και εννοείται πως υπάρχουν και εκείνα των Αλμέιδα και Ροδρίγκες.

Όπως αναμενόταν και ήταν υποχρεωμένη να πράξει, η ΑΕΚ έστειλε τη λίστα με τα 23 (τελικά) πρόσωπα που υπολογίζει ο Τιμούρ Κετσπάγια για τις δυο αναμετρήσεις με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν για την Γ' προκριματική φάση του Europa League που θα διεξαχθούν θυμίζουμε στις 28 Ιουλίου και τις 4 Αυγούστου.

Εννοείται πως ακόμη και αν ο Ούγκο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζεται για τα συγκεκριμένα ματς (όπως υπογράμμισε ο ίδιος ο Γεωργιανός τεχνικός της ΑΕΚ) έχει συμπεριληφθεί στη λίστα όπως φυσικά και το όνομα του Πατρίσιο Ροδρίγκες ο οποίος επίσης φαντάζει δύσκολο έως απίθανο να χρησιμοποιηθεί, ειδικά στο πρώτο ματς στην Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα οι 23 ποδοσφαιριστές που δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι οι: Τερματοφύλακες: Ανέστης, Μπάρκας, Ντούνης. Αμυντικοί: Ντίας, Μπακάκης, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος. Μέσοι: Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλας, Ροδρίγκες. Επιθετικοί: Αραβίδης, Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Μπακασέτας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα