Στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ με Άλκμααρ

Νίκος Τσιώκος
Στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ με Άλκμααρ

bet365

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα διεξαχθεί η ρεβάνς του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ στις 4 Αυγούστου. Η έγκριση της UEFA απομένει για να «κλειδώσει».

Το ενδεχόμενο να δώσει τη ρεβάνς με την Άλκμααρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ στο Αγρίνιο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού εξέτασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι Ζωσιμάδες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για διεξαγωγή ευρωπαϊκού ματς. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε επαφή με τον Φώτη Κωστούλα και οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε συμφωνία για την παραχώρηση του γηπέδου.

Μάλιστα, θα βρεθούν εκεί και άνθρωποι της UEFA για να το περάσουν από τον απαραίτητο έλεγχο και πιθανότατα θα δοθεί η έγκριση. Βέβαια, η αρχική επιλογή των Γιαννιωτών ήταν το Περιστέρι, όμως η απόσταση μέχρι την Αθήνα είναι μεγάλη, όπως θα ήταν και η ταλαιπωρία των φιλάθλων κατά τη μεταφορά τους, γι' αυτό και προτιμήθηκε η περίπτωση του Αγρινίου.

Όσο για την ημερομηνία του αγώνα, αυτή είναι η 4η Αυγούστου, ενώ απομένει να οριστεί και η ώρα, τη στιγμή που η ΠΑΕ θα βγάλει τις επόμενες ημέρες ανακοίνωση και για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του επαναληπτικού με τους Ολλανδούς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα