Ανακοίνωσε Μασούντ ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Μασούντ ο Πανιώνιος

bet365

Την απόκτηση του Ιρανού Μασούντ Σοτζέι για 1+1 χρόνο ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/7) ο Πανιώνιος.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο Πανιώνιος την Παρασκευή (22/7). Μετά την επιστροφή του Ταξιάρχη Φούντα, οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του Ιρανού επιτελικού μέσου, Μασούντ Σοτζέι, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Οσασούν, Λας Πάλμας και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μασούντ Σοτζέι. Ο διεθνής Ιρανός, επιτελικός μέσος, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 1 χρόνο, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Μασούντ Σοτζέι, γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1984 και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Οσασούνα και Λας Πάλμας. Παράλληλα έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν 65 φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα