To ψάχνει για Τραορέ!

To ψάχνει για Τραορέ!

Gazzetta team
To ψάχνει για Τραορέ!

bet365

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ν' αποκτήσει τον 20χρονο επιθετικό της Τσέλσι. Οι δυσκολίες για την περίπτωση του νεαρού φορ από την Μπουρκίνα Φάσο.

Είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει επιθετικό. Ούτως ή άλλως υπήρχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων» αλλά ο τραυματισμός του Πουλίδο λίγο πριν τα παιχνίδια με τη Χάποελ έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να... πιέσουν λίγο περισσότερο την συγκεκριμένη προσθήκη.

Τα ονόματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλά. Ομως αυτό που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει είναι του Μπερτράντ Τραορέ. Του 20χρονου επιθετικού της Τσέλσι! Οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να ψάχνεο τρόπο να κάνει δικό του τον νεαρό φορ (μπορεί ν' αγωνιστεί και ως εξτρέμ) με τις δυσκολίες να είναι αρκετές.

Πιθανότατα οι «ερυθρόλευκοι» να προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού (βάζοντας και οψιόν αγοράς) αλλά ο Τραορέ δεν φαίνεται να είναι εκτός πλάνων από τον Αντόνιο Κόντε. Αγωνίστηκε κανονικά στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Πελέτς (σκόραρε κιόλας στο 3-0) και με το νέο σύστημα του Ιταλού (με δύο φορ) φαίνεται να τον υπολογίζει ως εναλλακτική λύση (στο φιλικό έπαιξε δίπλα στον Ντιέγκο Κόστα).

Την περσινή σεζόν ο Τραορέ έπαιξε σε δέκα ματς της Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά σε 18 παιχνίδια με την Τσέλσι με την οποία πέτυχε πέντε γκολ. Μένει να δούμε εάν οι πληροφορίες από την Αγγλία έχουν βάση και κατά πόσο είναι εφικτή η περίπτωσή του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα