Πηλαδάκης: Συμφωνία αν...

Πηλαδάκης: Συμφωνία αν...

Πηλαδάκης: Συμφωνία αν...

Να τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις απαιτείται σύμφωνα με τον κ. Πήλαδάκη για να... πέσουν οι υπογραφές για το «Ael FC Arena».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η διαφορετική προσέγγιση του κ. Πηλαδάκη για καταρχήν προφορική συμφωνία, αναδεικνύει την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα με όσες δυνάμεις μπορεί.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας με υπογραφή της σύμβασης , η οποία αφορά και τα γραφεία ,την μπουτίκ ,το εστιατόριο και τα κιλικία με σύνολο 400.000 ευρώ θα ολοκληρωθεί με την εκπλήρωση όλων των προϋποθέσεων δηλαδή εκκρεμότητες περσινές , επιδιόρθωση ζημιών ,νέες παροχές ΔΕΚΟ προς ΠΑΕ & Ανίκητο Άλογο όπως και την παροχή όλων των εγγυήσεων οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Διευκρινίστηκε ότι ποτέ δεν υπήρξε απαίτηση 850.000 ευρώ για την συνολική χρήση του γηπέδου και στα πλαίσια καλής συνεργασίας θα δοθεί από τον κ.Πηλαδάκη το μισό μπόνους παραμονής ως χορηγία προς την ομάδα με πρόθεση ακόμα μεγαλύτερης χορηγίας υπό προϋποθέσεις , από τα φιλικά θα εισπράττονται μόνο μέρος των εξόδων της Γήπεδο συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια συσπείρωσης που γίνεται από όλους για να οδηγηθεί η ομάδα στην θέση που της αξίζει.

Θα βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας όπου και όποτε χρειαστεί –όπως έγινε και κατά την περσινή χρονιά – και ευχόμαστε καλή αρχή στην ομάδα και στον κ. Κούγια με δύναμη και επιτυχίες

 

Best of internet