Κούρτης: «Δώσαμε και την ψυχή μας...»

Gazzetta team
Κούρτης: «Δώσαμε και την ψυχή μας...»

bet365

​Ο σκόρερ του ΠΑΣ, που χάρισε την πρόκριση επί της Οντ, δεν έκρυψε την χαρά του που αυτός και οι συμπαίκτες του, έκαναν περήφανο τον κόσμο.

Ιστορικό ήταν το πρώτο γκολ του Κούρτη με την φανέλα του ΠΑΣ και ο «χρυσός» σκόρερ που χάρισε την πρόκριση επί της Οντ δεν έκρυψε την χαρά του, τονίζοντας τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του, τα έδωσαν όλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, καθώς ήταν το πρώτο μου με τον ΠΑΣ. Βέβαια περισσότερο είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Κάναμε ένα μεγάλο επίτευγμα για την πόλη, για τον κόσμο για την Ελλάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Κούτρη στον Super Fm.

«Ήθελα να σουτάρω αμέσως, αλλά ήθελα να το σιγουρέψω και γι΄ αυτό περίμενα να έρθει στο αριστερό μου. Ίσα που πρόλαβα να την βρω, πριν έρθει ο αντίπαλο. Παλέψαμε, τρέξαμε, δώσαμε την ψυχή μας για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο που ήρθε εδώ, όλη την Ήπειρο και την Ελλάδα» είπε στην συνέχεια.

Τέλος, για το ματς με την Άλκμααρ τόνισε πως: «Πρέπει να ξεκουραστούμε και έχουμε χρόνο για να δούμε το ματς με την Άλκμααρ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα