Μπίσεσβαρ: «Έτοιμος με Άγιαξ»

Μπίσεσβαρ: «Έτοιμος με Άγιαξ»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Έτοιμος με Άγιαξ»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τον Άγιαξ. Ροντρίγκεζ: «Να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ολλανδός επιθετικός μέσος πιστεύει πως μπορεί να δώσει... χείρα βοηθείας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Άγιαξ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στην Ολλανδία στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον αν είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με τον Άγιαξ: «Πιστεύω πως ναι. Σήμερα ήμασταν λίγο κουρασμένοι, είχαμε και το μυαλό μας στο ματς στον Άγιαξ. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω (σ.σ. για τον αγώνα με τον Αγιαξ). Μου άρεσε το γήπεδο (σ.σ. το ότι έπαιξε στην Τούμπα στο φιλικό), όλα είναι ωραία. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας».

Για το πώς «ζουν» το ματς με τον Αγιαξ οι Ολλανδοί φίλοι του: «Όλοι οι φίλοι μου μού εύχονται καλή επιτυχία γιατί υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ της Φέγενορντ και τον Αγιαξ. Όλοι θέλουν να πάει καλά ο ΠΑΟΚ».

Ροντρίγκεζ: «Να διορθώσουμε κάποια πράγματα»

Για το φιλικό μίλησε και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα για να είναι έτοιμος ο «Δικέφαλος» του Βορρά για το παιχνίδι με τον «Αίαντα». «Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Άλλος είναι ο σκοπός του φιλικού και άλλος του αγώνα με τον Αγιαξ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα