Ίβιτς: «Καλύτερη λειτουγία επιθετικά»

Ίβιτς: «Καλύτερη λειτουγία επιθετικά»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Καλύτερη λειτουγία επιθετικά»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καλύτερη λειτουργία στο επιθετικό κομμάτι και πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη στο ματς με τον Άγιαξ.

Το επιθετικό σκέλος προβλημάτισε τον Ίβιτς στη φιλική ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα στο συγκεκριμένο κομμάτι και να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ.

«Ήταν το πρώτο φιλικό στην Τούμπα με πολλά νέα πρόσωπα. Ήταν ένα δυνατό ματς πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Άγιαξ.

Δουλέψαμε 4-5 εβδομάδες και τις επόμενες μέρες πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να δούμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο παιχνίδι που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα